IA - erfaringskonferanse 2019

Pris

Kommer

Målgruppe

Politikere, rådmenn, personalsjefer og andre ledere med personalansvar, ansatte i NAV, tillitsvalgte og andre med interesse for feltet.

Påmeldingsfrist

Kommer

Tid og sted

Quality Hotel Oslo Airport
11. - 12. februar 2019

Arrangør

KS-Agenda as

Informasjon

Legg i kalender
Send e-post til kontaktperson
Skriv ut
Tips en venn

 

 

Sykefravær er en av de største utfordringer kommunale arbeidsgivere har. Det tar kommunal sektor på alvor Derfor er vi alltid på jakt etter de gode løsningene i arbeidet med å redusere fraværet.

Vi er godt i gang med planleggingen av IA-Erfaringskonferanse 2019 som vil bli avholdt i februar. Her vil vi samle både forskningsresultater og faktiske erfaringer fra kommuner landet over. På erfaringskonferansen vil du få anledning til både høre og lære mer om hvilke utfordringer andre kommuner møter, hvordan man velger å løse dem, stille spørsmål til likesinnede og dele erfaringer om alle aspekter ved IA-arbeidet. Erfaringskonferansen er ment å være en arena hvor man får både fakta og praktisk påfyll.

Samtidig er partene i gang med å forhandle fram en mulig ny IA-avtale. I skrivende stund vet vi ikke resultatet og hvordan denne kommer til å se ut, men Erfaringskonferansen 2019 vil uansett være høy-aktuell i arbeidet med å redusere sykefraværet i kommunal sektor
Konferansen er åpen for alle kommuner med fokus på sykefravær, enten du er en NED-kommuner, ønsker å bli en NED-kommune eller jobber aktivt med sykefravær. Velkommen skal du være.

Program og påmelding kommer snarlig, men sett gjerne av datoen allerede nå.

 

Kurset er forhåndsgodkjent for OU-midler, se under.

Les gjerne om Erfaringskonferansen 2018 her.

 

Denne konferansen er forhåndsgodkjent for OU-midler

OU-fondet er kommunesektorens opplærings- og utviklingsmidler som skal brukes til «arbeidsgiverrelatert ledelsesutvikling», hvor målgruppen er ledere.
Kommuner, fylkeskommuner og bedrifter som er en del av denne ordningen vil kunne få refundert deltakeravgiften på kurs og seminarer som tilfredsstiller definisjonen «arbeidsgiverrelatert ledelsesutvikling».

For akkurat dette kurset/seminaret har KS Agenda på vegne av deltakerne på forhånd søkt om og fått tilsagn om tildeling av OU-midler. De kommuner, fylkeskommuner og bedrifter som da er omfattet av refusjonsordningen vil ikke motta faktura for deltakeravgiften. Denne vil gå direkte til KS og OU-fondet. Det gjøres oppmerksom på at OU-midlene KUN dekker deltakeravgiften. Eventuelle kostnader knyttet til reise og opphold må dekkes av den enkelte deltaker selv (og vil bli fakturert fra KS Agenda der dette er en del av arrangementet). 
Det gjøres også oppmerksom på at refusjon ikke vil bli gitt dersom deltaker ikke møter på kurset eller ikke melder seg av innen fristen for dette. I de tilfeller vil faktura for deltakeravgift bli sendt arbeidsgiver.

Oslo kommune og privatpersoner kan IKKE søke om støtte fra dette fondet.

Les mer om OU-midler her

 

Dato

11. og 12. februar 2019

Sted

Quality Airport Hotel Gardermoen

Adresse

Lokevegen 7, 2067 Jessheim

Tlf

63 92 61 01

Nettsted til hotellet

https://www.nordicchoicehotels.no/hotell/norge/oslo-airport/quality-airport-hotel-gardermoen/

Overnatting

1 395,- per natt (bestilles i påmeldingsskjema)

 

Kun 45 km til Oslo sentrum og 8 min med shuttlebuss til Oslo Lufthavn Gardermoen.

 

Betingelser

 1. Påmeldingen er bindende.
 2. Ved avbestillinger/endringer:
  1. Før påmeldingsfristens utløp (15. desember) krediteres beløpet i sin helhet
  2. Inntil 4 uker før konferansestart refunderes 50% av deltakeravgiften
  3. Mindre enn 4 uker før konferansestart gis ingen refusjon av deltakeravgiften og måltider
  4. Avbestilling gjøres skriftlig til Erfaringskonferanse2019@event123.no
  5. Det tas forbehold om nok antall påmeldte for at konferansen skal gå
 3. Senest 1 uke før konferansen vil du motta detaljer om oppmøte. Dersom du ikke mottar denne informasjonen ber vi deg om å ta kontakt med oss per telefon eller e-post.
 4. Det tas forbehold om programendringer


Med vennlig hilsen
KS-Agenda AS

www.ksagenda.no
info@ksagenda.no

 

Bestill hotellovernatting i påmeldingsskjemaet.

Dersom du ønsker overnatting før eller etter konferansen må dette bestilles individuelt og gjøres opp direkte med hotellet.

Lignende arrangementer

Arrangement Startdato. Sted Fylke Beskrivelse Målgruppe Kategori

Ingen lignende arrangementer